Dasar Privasi

  1. Privasi Anda – Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar emel yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif.
  2. Maklumat yang dikumpul – Tiada maklumat peribadi yang akan dikumpul semasa anda melayari laman blog ini kecuali maklumat yang dikemukan oleh anda melalui emel.
  3. Apa yang akan berlaku jika saya membuat pautan ke laman web lain? – Laman blog ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar privasi ini hanya terpakai untuk laman blog ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari
  4. Pindaan Dasar – Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemas kini di laman ini. Dengan sering melayari laman ini. Anda akan dikemas kini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak yang lain.